Az öntöttvas edénybe egy kevés olajat öntünk és belehelyezzük a báránycombot. Miután mindkét oldalát kissé megpirítottuk, hozzáadjuk a fokhagymát, a rozmaringot és tovább pirítjuk. Ezt követően egy kevés vizet töltünk hozzá és lefedjük. 170 C fokra előmelegített sütőben 2,5-3 órát sütjük. Ha szüksége, közben pótoljuk a vizet. Sütés közben meglocsoljuk a saját levével. Miután elkészült, fedő nélkül 220 fokon 10 percig tovább sütjük. Közben előkészítünk a combra egy öntetet. Egy vágódeszkán egy köteg petrezselyemzöldet összeaprítunk és összekeverjük egy fej apróra vágott fokhagymával, egy kanál mustárral, olivaolajjal, sóval, borssal és a fél citrom levével, majd rákenjük a már megsült báránycombra. Elkészítjük a köretet is. Egy előmelegített serpenyőbe egy kevés olajon felkockázott kumprilit pirítunk, amelyet sózunk és borsozunk.