Kukoricalisztes pisztrángfilé puliszkával

Kukoricalisztes pisztrángfilé puliszkával

péntek, 06 október 2023

<>

Hozzávalók

150-200 g pisztrángfilé / fő
Durvára őrölt kukoricaliszt
Só, bors
Olaj
25 dkg kukoricadara
Fokhagyma

 

A pisztrángfilé mindkét oldalát sózzuk, borsózzuk. Alaposan beleforgatjuk a durvára őrölt kukoricalisztbe, majd forró olajban ropogósra sütjük.

New column

Egy liter forrásban levő vízbe lassan, folyamatos keverés közben 25 dkg kukoricalisztet öntünk, majd sűrű, pépes állagúra főzzük. Tálalás előtt lefedve hagyjuk pihenni.
Az öntethez néhány cikk fokhagymát törünk, megsózzuk, majd egy kis olajjal pépesre keverünk. Felöntjük vízzel és kész is!


A pisztrángfilét puliszkával és fokhagymás öntettel tálaljuk, egy szelet citrommal és hagyma karikákkal díszíthetjük! Jó étvágat!

 

Kosaram
Test
cookies

A vásárlási élmény optimalizálása érdekében a Nobilacasa.hu sütiket (cookies) és hasonló technológiákat használ.

A böngészés folytatásával egyetértesz a Süti szabályzattal és azok elhelyezésével azzal a céllal, hogy jobb böngészési élményt nyújtsunk.