<>
<>
Hozzávalók
150-200 g pisztrángfilé / fő
Durvára őrölt kukoricaliszt
Só, bors
Olaj
25 dkg kukoricadara
Fokhagyma
A pisztrángfilé mindkét oldalát sózzuk, borsózzuk. Alaposan beleforgatjuk a durvára őrölt kukoricalisztbe, majd forró olajban ropogósra sütjük.
Egy liter forrásban levő vízbe lassan, folyamatos keverés közben 25 dkg kukoricalisztet öntünk, majd sűrű, pépes állagúra főzzük. Tálalás előtt lefedve hagyjuk pihenni.
Az öntethez néhány cikk fokhagymát törünk, megsózzuk, majd egy kis olajjal pépesre keverünk. Felöntjük vízzel és kész is!
A pisztrángfilét puliszkával és fokhagymás öntettel tálaljuk, egy szelet citrommal és hagyma karikákkal díszíthetjük! Jó étvágat!
Még nincs meg minden kiegészítőd a sütéshez? Itt egy lista a minden konyhában nélkülözhetetlen főzőeszközről és kiegészítőről:
- Sütőben használható hőálló edények
- Lapostányér, mélytányér, desszertes tányér és tésztás tányér a tálaláshoz
- Tányérkészletek és étkészletek
- Konyhai rendszerezők és fiók rendszerezők
- Fűszertartók és konyhai kiegészítők
Szerzői jog © 2023 NOBILA CASA. Minden jog fenntartva. Powered by Commergent.
Íratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az aktuális lakberendezési trendekről, akcióinkról és újdonságainkról!
A vásárlási élmény optimalizálása érdekében a Nobilacasa.hu sütiket (cookies) és hasonló technológiákat használ.
A böngészés folytatásával egyetértesz a Süti szabályzattal és azok elhelyezésével azzal a céllal, hogy jobb böngészési élményt nyújtsunk.