Receptek

Highlights Trends Util Sfat
Az Erdély Ízei kulisszái mögött – Bóné Levente, a Green Table séfjének titkai

Az Erdély Ízei kulisszái mögött – Bóné Levente, a Green Table séfjének titkai

Naponta legalább háromszor eszünk. A hét minden napján. Az év 365 napján. Összesen 1095 étkezés. Bizonyára az elmúlt időszakban legalább egyszer megké...

nyitsd meg böngészőben.

Egészben sült báránycomb

Egészben sült báránycomb

A báránycomb mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd a mozsárban összetört fűszerkeverékkel is jól bedörzsöljük. Pihentetjük 24 órát, hogy a fűszerek ...

nyitsd meg böngészőben.

Áfonyalekváros Túrórudi Torta

Áfonyalekváros Túrórudi Torta

A tojásfehérjét 2 kanál cukorral és egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját újabb 2 kanál cukorral habosra keverjük, majd két részben a fehér...

nyitsd meg böngészőben.

Stefánia szelet spenótfőzelékkel

Stefánia szelet spenótfőzelékkel

A darált húshoz 2 tojást, sót, borsot és ízlés szerint fokhagymát adunk hozzá. A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, majd ezt is hozzáadjuk...

nyitsd meg böngészőben.

Hozd létre felhasználói fiókod oldalunkon és részesülj 10% kedvezményben első rendelésednél!
Kosaram
cookies

A vásárlási élmény optimalizálása érdekében a Nobilacasa.hu sütiket (cookies) és hasonló technológiákat használ.

A böngészés folytatásával egyetértesz a Süti szabályzattal és azok elhelyezésével azzal a céllal, hogy jobb böngészési élményt nyújtsunk.